Starting to rebuilding the main cabin

On August 14, we started some demolition work. The walls of the main cabin needed to be replaced. A lot of people came to see the ship in the last couple of days and everyone likes the classic way the ship looks and feels (and smells). But there’s a lot to be done before she will sail again…

This slideshow requires JavaScript.

4 thoughts on “Starting to rebuilding the main cabin

    • Ja, helaas hebben we de linker muur er nu al helemaal uit, dus het ziet er nu meer uit als een bouwval, maar daar komt snel verandering in. For winter comes, moet de kajuit weer af zijn ;-). We zijn de komende twee weken nog zowat elke dag in de haven er mee bezig dus kom gerust langs wanneer je tijd hebt. Jammer dat je er niet bij bent met Oma’s etentje want dan was je al gelijk in de buurt, waarschijnlijk eten we weer bij de Argentijn bij de haven namelijk. Veel plezier op LowLands!

  1. Hoi Justin, ik heb je site gevonden en die ziet er goed uit! Benieuwd hoe het gaat worden, ik blijf je volgen!
    Ronald Yestra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.